Kedihaneyi yapmak hem çok kolay hem de çok ekonomik!

Kedihaneyi yapmak hem çok kolay hem de çok ekonomik!

Hayatın en acımasız tarafıdır sokak hayvanlarının zorlu hava koşulları altında yaşıyor olması. Sokaktaki canlar için sadece yemek ve su vermek ne yazık ki yetmiyor bu soğuklarda. Toplumca doğru bildiğimiz yanlışlardan olan ‘kürkü onları soğuktan korur’ önermesi maalesef geçerlilik taşımıyor. Kedilerde kışın üşüyor...

Sokaktaki canlılar karınlarını doyurmak için uğraşırken bir de sıcak yer arama telaşına girmesinler diye yaphane ekibi olarak “kedihane”yi tasarladık. Siz de kedilerin patilerinden tutup kışın yağmurdan ve soğuktan koruyacak bir barınak yapmak isteyip bir türlü bu adımı atamadıysanız, biz kedi evi için tüm malzemeleri sizin için topladık! Hem de kediler için en iyi yalıtım malzemelerini kullanıp soğuktan olabildiğince korumak için özel olarak tasarladık.

Birden fazla kedi evi yapıp daha çok kedinin kışı rahat atlatmasını sağlamanız için “kedihane”yi bütçenizi zorlamayacak malzemelerden oluşturduk.

Kedi evi yapmak görünenin aksine oldukça kolay. Videomuz bu konuda size yardımcı olacaktır. Videoyu izleyip adımları dikkatli bir şekilde uygularsanız yaklaşık 10-15 dakika içerisinde kedilere sıcak bir yaşam alanı sunabilirsiniz.

 Yardıma muhtaç her canlıya sorumluluk duygusuyla yaklaşmak hepimizin insanlık görevi…


0 yorum

Yorum yapın