Tatil Fotoğraflarını Kendin Yap Projeleriyle Sergileyin

Tatil Fotoğraflarını Kendin Yap Projeleriyle Sergileyin

Koca bir yaz, bir de bayram tatilinin ardından; kumsallarda saatlerce güneşin tadını çıkarmak, sonrasında denize girip serinlemek, gün batımında sahilde yürüyüş yapmak, deniz kabukları ve çakıl taşları toplamak, uzun gecelerde müziğin ve dansın keyfine varmak bir sonraki yaza kadar tatlı birer anı olarak kaldı hafızlarımızda… Tabii bu tatlı anıların, bir de onları hatırlatacak bol miktarda fotoğrafları mevcut her birimizde. Biz de hava hafif hafif serinlerken, gün ortasında bastırıp bizi ıslatan yağmurlar ve ayaklarımızın dibinde gezinen sarı yapraklar sonbaharın geldiğini hatırlatırken, bu sarı mevsimin melankolisine kapılmamak için kendin yap projeleriyle tatil anılarınıza yeniden can verebileceğiniz birkaç fikri sizinle paylaşmak istiyoruz:

Klasik Bir Yönteme Yeni Bir Bakış Açısı: Kendin Yap Çerçeveleri

Fotoğraflarınızı çerçevelerle evinizin çeşitli yerlerinde sergilemek klasik bir yöntem. Ama bunu kendin yap projesiyle yapmak hem daha keyifli hem de daha anlamlı. Mesela yaza ait güzel bir anıyı, yine yazı ve kumsalı çağrıştıracak, kendinizin yapabileceği taşlı bir çerçeve ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Özel anıların fotoğrafları da özel hediyeler olabilirler, belki de onu hediye edeceğiniz bir yaz aşkı için…

Anı Yaprakları Oluşturun

Eğer daha fazla fotoğrafı bir arada sergilemek istiyorsanız anı yaprakları oluşturmak en yaratıcı fikir. Evinizin istediğiniz bir veya birkaç yerinde kendiniz boyayacağınız yapraklar ve aralarına istediğiniz düzende serpiştireceğiniz fotoğraflarla yaz anılarınızı şık bir şekilde sergileyebilirsiniz.

Anı Yaprakları yapım kitini incelemek için tıklayınız.

Fotoğraflı Magnetler

Birçok fotoğrafı bir arada sergilemenin başka bir yolu da onları magnet üzerine bastırıp, çeşitli metal yüzeyler üzerinde sergilemek. Böylece farklı fotoğraf kolajları oluşturabileceğiniz gibi, tek bir fotoğrafı birkaç magnete bölerek esprili bir görünüm de elde edebilirsiniz. Fotoğraflı magnetleri buzdolabı, davlumbaz gibi metal yüzeyli eşyalarınızın üzerine yapıştırarak yaşam alanlarınızı kişiselleştirebileceğiniz gibi, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

Fotoğraflı magnet hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Ahşap Fotoğraflık

Anıları hafızanızda saklamak yerine göz önünde tutmak için tasarlanmış, Yaphane’ye ait bir başka ürün de sonbahara çok yakışan bir malzeme olan ahşaptan yapılmış fotoğraflık. Ahşap tablanın üzerine yerleştireceğiniz çubuklara fotoğraflarınızı iliştirerek, onları kendin yap mutluluğuyla sergileyebilirsiniz.

Ahşap fotoğraflık yapım kitine ulaşmak için tıklayınız.


0 yorum

Yorum yapın