Sevdiklerinize Yeni Yıl Hediyelerini Siz Yapın!

Sevdiklerinize Yeni Yıl Hediyelerini Siz Yapın!

Sizin yapacağınız yılbaşı hediyeleri sevdiklerinizi daha da mutlu edecek!

Yılbaşı, tüm dünyada kutlanan ve yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını yaşatan en keyifli kutlamalardan biri. Yıl boyunca neler yaptığımızı gözden geçirdiğimiz, önümüzdeki yılda neler yapmak istediğimizi netleştirdiğimiz özel bir dönem. Yılbaşı yaphane.com ekibi için de heyecanlı bir dönem:)

Ve yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanını hediyelerle paylaşmak gibisi yok! Özellikle el emeği hediyelerin yerini hiçbir şeyin tutamayacağı da bir gerçek! El emeği hediye demek, alan kişiye kendini daha özel hissettireceği gibi, veren kişinin de hem keyifli bir aktivite yapması hem de hediyeyi daha anlamlı hale getirmesi demek!

El emeği deyince uzun süren bir malzeme arayışı, yapım süreci ve ‘acaba becerebilecek miyim?’ hissi sizi tedirgin ediyorsa da, www.yaphane.com'daki  ‘kendin yap’ kitleri tam size göre...

Yılbaşı hediyelerinize emek katın!

Yaphane.com' da yeni yıla özel hazırladığı ürün kitleri, yılbaşının sıcacık temasına uygun, hem evinizi hem de içinizi ısıtacak türde hediyelikleri içeriyor.

Herkesin kolaylıkla yapabileceği ürün kitleri arasında ahşap mumluklar, yılbaşı ağacı süsü olarak kullanılabilecek sevimli nesneler, çam ağacı, kış ve yılbaşı temalı birçok harika hediye bulunuyor. El emeği bir hediye hazırlamak istiyor ancak nasıl yapacağınızdan bir türlü emin olamıyorsanız, içinize sinen bir ürün kitini seçip sipariş etmeniz yeterli olacak. İçeriğinde kullanım ve yapım talimatlarının bulunduğu ürün kitini satın aldıktan sonra, ister kendi başınıza yapabilir; ister eşinizle ve çocuğunuzla beraber keyifli bir aktivite saati yaratabilir ve yılbaşı hediyelerinizi hep birlikte hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Farklı yılbaşı hediyeleri için fikirler 

Hediyenizi kendiniz hazırlayın: İster sıfırdan kendiniz hazırlayacağınız bir ürün olsun, ister kendin yap kitleri ile oluşturacağınız bir ürün olsun, el emeğinin değdiği her şeyin daha güzel olacağını unutmayın.

Hediye paketinizi hazırlarken yaratıcılığınızı kullanın: Klasik paket kağıdı ile sarıp kurdele bağlamak yerine ilginç fikirler geliştirin. Yaphane’den sipariş verdiğinizde notlar kısmında hediye paketi isteğinizi belirtebilir, güzelce paketlenmiş hediyenizin üzerine küçük notlar ilave ederek hediyeyi daha kişiye özel hale getirebilirsiniz.

Dilek notları hazırlayın: Yeni yıl demek, yeni niyetler, güzel dilekler demek... Siz de sevdikleriniz için sadece onlara özel dileklerinizi yazdığınız kartlar hazırlayabilir, hediyenizi daha unutulmaz hale getirebilirsiniz...

Yeni Yıl kategorimize göz atın!

Yılbaşına özel hazırladığımız kendin yap ürün kitlerinden birini seçerek unutulmaz bir hediye hazırlayabilirsiniz! Yeni yıl sayfamıza gitmek için buraya tıklayınız!

 


0 yorum

Yorum yapın